39. И вспоминаю вновь я гору голгофу. песня

І згадую я знов, як на горі Голготі,
Христос, Спаситель Світу, помирав.
На Землю Він зійшов і у важкій скорботі
За людство свою кров Він проливав!

          ПРИСПІВ:
Бо так полюбив Бог цей грішний наш світ,
Що в жертву віддав Він Єдиного Сина,
Щоб кожен, хто вірує в Божий Завіт,
Мав вічне життя і в гріхах не загинув!

               2
Розп"ятий на хресті, проливши кров невинну,
В цім світі, повнім зла і суєти,
Принявши муки ті, в таку важку годину,
Христос молив Отця: "Ти їм прости!"

////////////ПРОІГРАШ//////////////////////

               3
А в вічності Христос підніме свої руки
І скаже: "Моя кров текла за вас!"
І завжди пам"ятать будем Христові муки,
Бо Він нас на хресті від смерті спас!

       АМИНЬ!

                20.06.2018.
/////////////////////////////////////////////

Слушайте на ОК ВК и Фейсбук.


Рецензии