жизнь и любовь

На шляху неначе змії
клубком вьються мої мрії
Щастя радість і любов
Забуяли в душі знов

Літні ночі
 літні дні
 так сподобались мені
Щастя радість прилітають
Кожен ранок тут мене вітають
Гарний настрій мені дарять

Я від щастя наче млію
 чому люд щасливим буть не вміє

Їх судити я  не  смію
До кінця причин не розумію

Відчуваю відчуваю
 як же серденько  страждає
як же душечка болить
А я щасливо вмію жить


Рецензии