Життя власть в сласть

Дії визначені оком
 і невидимим для мене боком
По життю любя шагаю
А куди й сама не знаю

Що я знаю про кохання
 що я знаю про любов
 основне моє завдання
 покохати життя знов

Вже мені до сімдесят
Від кохання я не сплю опять
І деньки  мої біжать
Аж роки в душі тремтять
А я  спішу себе позабавлять


 


Рецензии