Склада iспити наш бiлий свiт

Світлана Пузіна


Складає іспити наш білий світ.
Тече повільно час і плазма крові.
Є дощ і вітер, сніг,
є стан любові –
живому на землі,
є Заповіт.

Від Отче є нам істини Слова,
святі молитви, безгріховність стану.
Душа, як вогнецвіт радіти стане,
що доля зцілена живе нова.

На кулі ще зелено-голубій
у супроводі місяця і сонця,
із Янголом, що буде охоронцем –
смиренням божій на Землі рабі -

складати іспити надій в собі…

26.06.2018

Запоріжжя


Рецензии