Автобиография... укр

Автобіографія.

Моя бабуся - щира украінка. 
І до шістнадцяти я теж була на -ук .
Та татко  не забув, що я його кровинка, 
і  прізвище російське вже в паспорт покладуть.

Дідусь мій - росіянин,  із Ясноі Поляни. 
На Украіну він попав в хуртелицю війни.
Бабуся тут йому підлікувала рани,
і далі поруч по життю уже вони пішли.

Відколи народилась,  дві рідні маю мови. 
Скарбниця   із фолькльору відкрита для усіх.
Коштовностей там сила для гарноі розмови. 
Російська й украінська - то рідні дві сестри.

І що би там не сталось, скакалось, верещалось,
плювалось і кричало, і було не в собі -
я ім російську клюкву із украінським салом.
То корисно і смачно. Я раджу і тобі.

28 червня 2018 р


Рецензии