Злость... укр

Лють.

Дикі  очі і голос октавою вище. 
Електрична в повітрі дуга. 
Брага з бочки випихує днище.
Затопила  ріка берега. 

Водопад, порятунку з якого немає. 
Гільйотина вже пада -тихенько лежи.
Ураган зносить дах. Десь сирени співають.
Із закислого тіста не вдались коржі.

Все  іде нанівець.  І в природі розруха. 
Ланцюгова  реакція. Вже не спинить.
Очі знов подобріли і розсмолені вуха. 
Та хто може забути шаленую мить?

Та і повінь уже потравила покоси. 
Брага  тхне, у підлогу залившись навсе. 
Гільйотина...лишились нечесані коси...
й водопад ще дахи із будівель несе.

І втішає одно - новий родиться Тесла
і з енергіі люті засвітить маяк. 
І човни понесуть самохідніі весла. 
А поки не родився, то бути нам як?

26 червня 2018 р 


Рецензии