От тут пит плотом, пуд забором,

Забрав ж хтось сино козюм

Хтось назбывав лыстів зылёных
Тут гонды во шэ с клёна...
І шо за гыцыль гэто гоныть
По клавы шэ й, ох, Божэ!

Стою – жыву. Сыдю – но квокчым:
Ах-ох, да кабы морквы!..
А дэ возьмы шо, ек ты здохлый
Тіпа но мухамор вжэ.

От дэнь так во в мынэ й проходыть.
І так проходять годы.
І дэ я шо зробыв пак добрэ...
Колы во хмара гонэ.

Ну, с сіна схыба гною.
Бо, ну, кому та вовна.
Усі куплеюць ліпсе зь вонь вець!
А ты мні от забора.
Да шэ й даромнэ.


Рецензии