Стежину долi я люблю свою!

А вам буває солодко до щему
Лише тому, що ВИ на світі є?
Життя подіями римується в поеми
Чи прозою тече... Але МОЄ!

Радію сонцю в небі і негоді.
Зима чи літо - божа благодать!
Щаслива друзям стати у пригоді,
Ціную радість рідних обіймать.

Кохання в серці, як дитя, плекаю:
Без нього можна, але ліпше з ним.
Красою світу душу напуваю -
І лину в мріях, наче херувим...

За сенс буття списи я не ламаю,
Планиді в боки шпори не даю...
Хоч манівцем життя іде, хоч плаєм -
Стежину долі я люблю свою!


Рецензии
Чудово, Олю!!!:) Щастя Вам!!!)

Валерий Масагор   19.08.2018 13:58     Заявить о нарушении
Валерію, від душі Вам вдячна!!!))) Бажаю і Вам щастя, натхнення і добра!

Петренко Ольга   11.09.2018 01:13   Заявить о нарушении