Колiр кохання

А кохання... колір неба має,
Безкінечно ясної блакиті.
Полуденним промінням сяє,
Як уперше, щодня, щомиті!

А кохання... має щастя колір,
Із відтінком жаги і ласки.
І запалює в небі зорі,
Тішить дивом чарівної казки...

А кохання... дарує крила,
Щоб у парі сягнути раю!..
Лиш найвище в кохання мірило,
І півмір почуття це не знає...


Рецензии