Бува мовчання красномовнiше вiд слiв

Бува мовчання красномовніше від слів.
А дзвін пронизливої тиші
Реве набатом у безмежності світів,
Гуркоче від громів гучніше.

Триваліше за півжиття буває мить.
Як келія, буває світ тісний.
І часом, згоєне так гостро заболить...
І не втамує спрагу дощ рясний...

І знову молоде вино - в старі міхи.
Й сокира затупіла від вузлів.
І без покажчиків незвідані шляхи
Із зграями синиць і журавлів...
Фото Olga Mitchenko.


Рецензии