Ferento qui terrimus

Olano volerum salus,
Infoloy de lerro sonnor.
Ingardi voltary et znamus
Onfelsi so virre ad lottor!

De carrum olento id ferto
Fortalus motanis est kanve.
Wostally de wervus vosmento.
Corvici et basnus mos varre.

Su karum amballo en trici
Sorpamo vivano du montum.
Do kropus gaturo grammici.
Est toksus basturo ad glontum.

Sopire dum forotus.
Gudero vi takus do retimus.
Bintarus et vastus est iritus.
Satero  id tropius prenius!


Рецензии