Словами, вчинками, думками

Словами, вчинками, думками
з тобою завжди я була весь час,
йшла поруч й просто так оберігала
від цього серйозного життя образ,
щоб легко тобі було, й ти б зберіг
в собі надію на те звичайне щастя,
що мало би прийти до тебе снігом,
і перекрило б всі твої нещастя..

//Ділами, мріями, молитвою
показував усім свою відкриту душу,
життя проблемами й гонитвою
тебе забрало..тепер сама я жити мушу.//

словами, пам"яттю та світлим тим минулим
тебе я легко згадую так знов і знов,
озвешся глибоко ти в серці тим відлунням,
тим островом, де ми знайшли свою любов..

//словами, пам"яттю, теплом і згадкою
тепер лиш поруч. і ніяк уже. ніяк інакше..
своєю ніжністю, любов"ю, ласкою
даруєш знову ти надію в те найкраще..//

словами..поруч..ніжністю..та..згадкою...

r810220


Рецензии