Лисички Лiс I радiсть впiзнавання

Лисички… Ліс… І радість впізнавання
Прикмет, ознак…
Життя й Життя висвячують торкання…
Прадавня гра…

Відкритий лист Живого до Живого…
Безмежність тем…
Молитви зміст і милосердя Бога…
У серці – щем…

Єднання ритм, Прожитого з Прожитим…
Стрімка хода…
Потік бажань… Зігріти і зігрітись…
Людська доба…

Холодний дощ на листі, на обличчі…
Земні шляхи…
Ранковий Ліс… У кошику – лисички…
Думки… Казки…

23.06.2018


Рецензии