Дзига

 У небесній дзигарні
          було створено ДЗИГУ,
 у довершеній формі
    Всесвіт сконцентрував
 все що потрібно  тобі....
     те, що  від Альфи клубочить
   та й до Омеги  звировує
           в тій неосяжності  думки
  й у невичерпності high почуттів....
       невпинно  циклює життя, 
 най буденність замилює очі,
           час заковичує дати й події
 дзигує, дзигує, тремтить
 і обертів все набирає  зі старту
       іще чиєсь дихання перше....
      ...одвічно...


  ось грає дитина:
   сміється: кумедна та іграшка, тато,
 і як це - таке виробляє,
      так, доню,  цікава, авжеж,
 як зветься? мала, то є ДЗИГА...


Рецензии
Пришлось попотеть из-за вытягивания смысла , в большей степени! Спас ибо! Надеюсь, не ошиблась... ОБНИМАЮ!
http://stihi.ru/2020/05/01/10273

Кариатиды Сны   01.05.2020 22:24     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.