Э йорэк хаман да ышана

Э йорэк хаман да ышана...
Бэхетле булуына ышана...
Китэрлэр патшалар,
Узгэрер доньялар,
Э йорэк хаман да ышаныр.
Ул назга омтылыр,
Чын хискэ тартылыр.
Сою коченэ инаныр.

Салкын бозны да эретэ ул
Кайнар кулнын жылысы.
Бэллур савыт сыман бит ул
Кунелнен ышану чаткысы.
Башка матур ярлар куп
Союенэ — итмэ хыянэт.
Югалтырга телэмэсэн —
Жанда уятма син нэфрэт.

Э йорэк бит ул ышана,
Бэхетле булуына ышана!


Рецензии