Любов чи була?

«Морською травою і космосом вина настою,
Подякую долі за те, що не бачив війни».
Ігор Павлюк, «Магма», 2005р.

За що своїй долі я скажу подяку?
Ми діти війни і війни ми діди.
Готую я душу, готую я раку-
До Бога іти.
Журба калинова і стрекіт лелечин,
І сльози дітей і матусь.
І кожного разу нам кажуть: «не вечір»,
А я помолюсь.
Подівся куди усезнаючий ангел.
Бракує мені його слів і крила…
Ненависті скрізь розливається магма –
Любов чи була?


Рецензии