Пустословие. укр. Пуст1 слова...

Коли пусті слова,
Пусті і вірші з них,
І не розчулиться душа
Від слів пустопорожніх книг.

Не стиснеться і серце з болю,
Земля з під-ніг не піде під укіс,
Не зранить сумом нам життя і долю
Буття,що переповнене від сліз.

Пусті слова,що ненаповнені життям,
Слізьми і кровью не политі,
Не розтривожать душу каяттям,
Не знайдуть відгуку в духовнім світі.

Пусті слова залишаться пустими
Й підуть такими в небуття,
Ніколи ім не стать святими,
Іх Божа ласка омина.


23.06.20018.


Рецензии