Щодо Конституцii

Ми мали Конституцію -
де й ділася вона...
У тім усіх і кожного
звичайно ж є вина.
На жуйку з кока-колою
гуртом купились ми...
Не диво - що вмиваємось
кривавими слізьми.

...Ідем до вітру колою,
жуємо так - страшне,
а бачимо - потрапили
в положення смішне...
Ми мали Конституцію -
її  як не було.
До цього нас невігластво
тотальне привело...

Червень 2018


Рецензии