UFO Belladonna 1976

UFO Belladonna
Філ Могг – геніальний текст!
О Беладонна, болю я не знав
Та в божевілля сам себе загнав.
У тиші кинуті прочитані листи…
І чай отруєний мені готуєш ти.
Не доторкнешся, не досягнеш.
Як вчать ненависті  без меж?
Шаленій пристрасті дала своє ім’я,
Як вістря стріл, на твоїх пальцях біль моя.
Всміхнешся стримано, коли піду я вже
Але мій образ твоя пам’ять збереже.
Не доторкнешся, не досягнеш.
Як вчать ненависті  без меж?
Не доторкнешся, не досягнеш.
Де вчать ненависті  без меж?
Не доторкнешся, не досягнеш.
Де вчать ненависті  без меж?


Рецензии