Я люблю прокидатись рано

Я люблю прокидатись рано,
Відчуваючи свіжість ночі…
Між світами розмиті грані…
Тонкі видива снів пророчих…

В глибині – нетривкі бажання,
Перелиті у легкість тіла…
Простір п’є чистоту світання…
Недоторканість стигне в силу…

Я люблю прокидатись рано,
Проживаючи мить, як вічність,
Заживляючи Світлом рани,
Загортаючи біль у ніжність…

19.06.2018


Рецензии