Василь Хл бн ков Думав. 18. 03. 2018 г..

Думав щоб довіряти я.
Він же підстава.

Думав долею керую я.
Але вони правлять.

Думав цар кожен собі.
Припинення усюди.

Думав красуня є одна.
 Їх багато і капітал ним залюбки.

Думав батьки святе.
Кому — то будинок і гроші і прощай.

Думав музика, книги об'єднуються.
Точно як в науці ділять людей.

Думав любов навчіно.
Ті відразу розійшлися, і ті два роки не прожили.

Думав буде краще.
Тільки якось не дуже.


Рецензии