Думка

Вільна думка спіймана у клітку
І чужими похибками скута.
Та невже маневреність і швидкість
Поневоленою пташкою забуті?

І, народжена ширяти у просторах,
Пити Істину із Всесвіту долоней,
Вона крила свої скала у покорі,
Й до брехні схилилася в поклоні?

Ні! Тому ніколи не бувати!
Нащо думку свою сковуєш, людино?
Хто існує в цьому світі, щоб літати,
Не підкориться. Інакше він загине.

24.05.2006


Рецензии