А то я прашла вжо

Все школы в рылаксах!..

Тут у нас е вжэ хазяjка!
Ну, всё вжэ прошла аж.
І советы давае,
Ек і как быз псіх-атрав.

Нада жэ гэтак упасты
В страшную сажу,
Шоб і дальш ны чытаты
А ны хоть бы-к Ваську!

Не! В нас школы ны каплі ж.
Мы но так шось мараем.
Бо ж дэ ж хоть бы Грані
Агні-Ёгы достаты.

Всё в вас есця, браткы.
Над ток головастік
Чыстыj от как фсіх.
І тогда дэсь заглянэш.

Бо вот шо нам кажуть:
Так. Я псіха знаю вш!
Слушаj сюда жэ:
Мяска вжыраj больш.

І тагда ты паправішсь.
Ну, буjволом станыш.
А в мозгу шо вітае?
Ах, дэ п Наташку...

Но скатінка ля вас даст
Магнію с банк 6.
І всё! І давленьне
Будэ фш отменнэ.

Дэ ж, в чом промБлемКа, х?
А нащо іскать Катьц:
Ны jды до псіхолог но.
А то вы j под прысмотр няньк.

Артісты мы – дыкость!
То там-сям зырны що...
Лентяі зь послідны,
Шоб сыбэ ексь увчыхСціць.

Прощыj, дружніj ж жывы но.
Радуjся свэjі жытцы.
Жінцы да діткам.
Всёму, шо всіх гріе.

Молыся за вэсь рід.
Ны свіj. Чоловічыj.
Усіх Божых душок.
Товді но ты Будда.

...ну, нас лічыть но вышня во ж.
А ты влад роздывыся!


Рецензии