Пiсня Тепер ми першоклашки!

Ось і осінь прийшла   (1 група першоклашок)
Готуватись пора
В храм науки, що школою зветься
Закінчилася гра у дитячим садку,  2рази.
Все пройшло і назад  не вернеться
      Приспів (Старші учені)
Сергійки і Наташки
Тепер ви першоклашки
І дивитесь на друзів,
Вчорашніх звисока.
Вони лишились в садіку
Маринки,Саши, Вадіки
Вони іще не слухали,            2рази
Шкільного дзвоника.

На уроках не сплять  (2 група першоклашок)
Лише ручки скриплять
В наших зошитах з чистописання.
Але пишемо так,що усе навкосяк    2рази
Ну навіщо такі нам  страждання?
      Приспів.
                ( Старші учені).
Згодом будете  знати,
Як читати й рахувати.
Як контрольні у зошит писати,
Адже вчитись до нас               2рази 
Ви прийшли в перший клас               
З чим  і маємо вас привітати. .
     Приспів.
 
24.06.2018р


Рецензии