Прицюцюватiй поетесi

У чорта на самих рогах
сидиш як нафарбована ти лялька
талановито верещиш як при пологах
але з давніх часів існує народна ще подяка...
Але вірши писати це не як корова ссяти
ретельно треба кожен склад виводити
щоб захотілося мрійникам к зіркам літати
треба з інтелектом з різних боків підходити...
У пеклі сковорідка нагріта вже для тебе шкворчить
на зауваження і діфірамби взагалі ти не реагуєш
як дохлік-мямлік про своє щось цвірінчить
та на туалетному папері опуси свої друкуєш...


Рецензии