Знайду тебе

І знову, знову божевілля,
Не зміниться ніяк життя…
І скільки треба ще зусилля,
Щоб не зазнати забуття?

Моє життя, по волі Неба,
Триває ще на цій Землі.
Любові —  більшого й не треба,
Та де ж знайти її мені?..

Блукаю я та все шукаю
Ту душу рідну у терні.
Знайду тебе, напевно знаю.
«Кохаю!» — скажеш ти мені.

Тарас Тимошенко
24.06.2018


Рецензии