Королева сцени -песня-детям-девочки-

Кажуть старші -
я мала унікальна.
Хто який, а я -
а я музикальна!..
Я співаю про село
своє рідне,
і про те - яке воно
своєрідне!..

Приспів:
Пророкують мені
сцену далеку...
А мені б -
побіля школи лелеку!..
І співанку що така
тріпотлива!..
І на сцені у селі
я щаслива!..

Щойно вранці
я від сну підвелася -
соловейком я
дзвінким завелася...
Я співаю що душа
замовляє!..
Це вона зі світом
так розмовляє!..

Приспів.

Червень 2018


Рецензии