Мимо

Мимо.

(Не Ваєнга)

Зустрівшись якось випадково,
Пройдем ми повз одне одного,
Очі відвівши, не зронивши слова,
Немов би й не було нічого:

Безсонних, пристрастних ночей,
Кохання, що здавалось вічним,
Щасливих, радісних дітей,
Хай, навіть став фінал невтішним...

23-06-18.


Рецензии