Люблю тебе, Укрalно

Люблю тебе, Україно!
Як неньку дитина, люблю!
До тебе душею я лину
Біль завжди я твій розділю.

Боролась з ордою невпинно,
Що прагнула нас покорити,
І мову твою солов'їну
Навіки віків загубити.

На захист тебе вставали
Твої молоді ще сини.
І правду вони захищали
В холодних окопах війни.

Війна принесла нам горе
І сльози в очах матерів,
Бо вже не повернем ніколи
Своїх загиблих синів...

Потрібно нам всім не здаватись,
Щоб дух закалився в борні.
І лише усім об'єднавшись,
Ми так переможем в війні. 


Рецензии