В. Е. К. 2

Я думала,що зможу я без тебе,
Продовжу жити,як до нашого знайомства.
Та хтось інакше вирішив на небі
Й вчинив із нами отаке відьомство.

Чи може ти щось вирішив для себе,
Чи то знайшов новий приорітет.
А може то була задумка в тебе:
Щоб закохати й в душу пістолет...

Приставити й натиснути курок
І по-англійськи утікти, як миша,
А я отримала іще один урок.
І душу не відновить навіть тиша.

Я думала - забуду, та й і все,
Не перша я і не остання.
Та кожен вечір все сильніше серце рве
Я розумію - то було КОХАННЯ.

07.07.2017.


Рецензии