Як швидко виростають нашi дiти

Мої малята, як люблю я вас.
Хвилююся щодня і щохвилини.
Щасливу б долю вимріять щораз,
Коли голубиш на руках дитину.
Ростуть і доньки, і сини. Час йде...
Із немовляти вироста дорослий.
А доля ниточку життя пряде,
і сивину вплітає мамі в коси.
Та кожну мить молюся я за вас,
думками лину, хочу обігріти.
Веде свій відлік невблаганний час,
Так швидко виростають наші діти.


Рецензии