Дивностi

Я тебе не знаходила вічність,
Та в майбутньому, мабуть, сторіччі

(Де ти заново розпочав),

Швартувалась на твій причал
і тонула в очах
в той час,

Як ховався за небокрай,
Новий день, і остання гра
Диких хвиль -
Нерозламна сталь,

Та до біса проста.

Я шукала тебе давно,
А знайду, мабуть, в потойбіччі,
У наступному лиш сторіччі,
І доп'ю тебе, як вино.

29.05.2018


Рецензии