Кут сприйняття мiняеться в душевний тремор

I`m lucky to be alive (c) Aurora, "LUCKY"

КУТ СПРИЙНЯТТЯ МІНЯЄТЬСЯ В ДУШЕВНИЙ ТРЕМОР

Тут би свічку засвітити...
Тут би квітку... потримати пелюстками в росі...
З зірками кореноги твої розмовляють через віти
роршаховим розписом через образи

Ми дивимося в зеркало ночі
Один на одного, невидимі скрізь віки і сплін
Зараз після опівночі
гудить голова й слова

черешки моїх рук не пізнають купелі
пам'ять не знайде подібного чуття
миру й ірису ефіру-опія
твоя шкіра як я - взаємоутопія

2018-06-22


Рецензии