Табiрна лiрична -песня-школьники-

* На фото - табірна зміна школи
  села Чертеж Ужгородського району
  на чолі з заступником директора
  Аллою Луцьо.

Табір знов обійми
нам відкрив нарешті!..
Поки - наша зміна,
готуватись – решті.
Золота погода.
Спека чудодійна.
Мить – і ми засмагли
в таборі надійно!..

Приспів:
Літо!.. Літо!.. Літа –
золота корзинка!..
Щедре гроно – школа.
Табір – як родзинка!..
Товаришувати
є нам всі умови.
Веселкує табір
від пісень і мови!..

Табір наш – співочий,
танців не бракує.
По селу й містами
він удень крокує.
Втіха – серцю милі
вечори лелечі!..
Для лелек співають
зорі й для малечі!..

Приспів.

Червень 2018


Рецензии