Им hАйастан. Моя Армения. My Armenia

(На музыку Ара Геворгяна "Арцах", на армянском языке)
Видео на Ютубе:
https://youtu.be/ymcLMgyom44

************************************

1.
Тур hогус апастаран,
Еркир им Наирян.
Еркир им Патмакан.
Ду миакнес вохч ашхарум,
Им сртум, артар у
haразат Майр-Айастан.

Припев:

hАйастанс им ангин,
Вотех эл ашхарум апрем,
Ду им сиртнес, им hогин,
Ах, узум эин hимкс джартел.
Байц каджер@т брунцк дарац,
Жоховурд@т камков каюн,
Ирар мечкин мечк твац, 
Дзерк берецин азатутюн.

Джан!

2.
Кез мишт hалацел эн,
Виштт хорацрел эн,
Байц эл чен верадарна
Айн азги давачаннер@,
Вор сиртт хоцел эн,
Да иренц канрадарна!

Айн азги давачаннер@,
Вор сиртт хоцел эн,
Да иренц канрадарна!


Припев:

hаютюн@ Глендайли 
Ев уриш шат еркрнериц
Екав hасав ор ори,
Вор азати кез цавериц.
Майр-hохи hаютян hет,
Аствац у Пашинян арач,
Аранц арюн ев ахет
Кахцрацрин ко кянк@ дар@.

Джан!

3.
Дареров танджвел эс,
Ев ду мишт апрел эс
Воч бари шрджапатум,
Ко азгин спарнел эн,
Байц анвах ко Вординер@
Кез хизах эн паштпанум!

Ко азгин спарнел эн,
Байц хизах ко Вординер@
Кез хизах эн паштпанум!

Проигрыш:

Менк кез hет
Ми чакатагров энк апрум.
Ев тахиц, ев цицах
Киселов hалал ирар hет...

4.
Цанр вишт тесел эс, 
Д@жохкум эпвел эс,
Тох даhич@т чорана.
Джарти сук@ вор тарел эс,
Цав@т, вор кашел эс,
Менк ербек ченк морана!

Айн сук@, ворум апрел эс,
Цав@т, вор згацел эс,
Менк ербек ченк морана!

5.
Тур hогус апастаран,
Еркир им Наирян.
Еркир им Патмакан.
Ду миакнес вохч ашхарум,
Им сртум,  артар у
haразат Майр-hАйастан.

Ду миакнес вохч ашхарум
Им hамар,  артар у
haразат Майр-hАйастан.


Рецензии