Неймовjрнj почуття!

Настало літечко червоне.
Засяяло промінцем золотим.
Ліси,поляни й діброви -
Все ожило!Воскресло в нім!

Запахло свіжістю!Простором!
О,неймовірні почуття!
На небі золотяться зорі!
Яке прекрасне!Радісне життя!

21травня 2018


Рецензии