Забута нинi вiрнiсть у людей

Забута нині вірність у людей.
У душах вона є, та ледь жевріє.
В тенетах пристрасних ідей,
У похоті як  озеро міліє!

Захоплення приходять знов і знов.
У похоті стежок таких багато.
Миттєвий спалах - це ще не любов,
Хоч  змушує вас, іноді, страждати.

Ця пристрасть швидко промайне,
Обтявши ваші крила й долю,
Розплата за утіху не мине.
Залишивши у розпачі і болю.

Нехай начхати вам на честь.
Та вірність все- таки існує!
Кохання таке, що тенета всі рве,
Примарні спокуси  руйнує!

Любов є вірності сестра.
Крокує завжди з вами
І що не скажуть вам слова,
В очах побачите коханих!

20.06.2018р.


Рецензии