Олегу Сенцову

               

Що, очі усім закрили?
Не знаємо, не причасні,
десь там далеко
політв'язні.
Розказати ...казати, ...ати, а ти?
Чи страшну правду,
краще не знати,
нічого не бачити,
промовчати, ...мовчати, …чати, а ти?
Нам би ще віри,
та небайдужості,
йому би крила
перелетіти …летіти ...іти, і ти?
Чи навпаки?
Кажуть, обставини —
не переймайтеся,
якось зуміють 
вирішити …рішити, …шити, і ти?
Хтось каже - грайтеся
і далі майтеся,
просто життя таке —
не замінити, …змінити, …нити, не ти?
Не скосило від підлості
й несправедливості,
хватило мужності усе
витримати, …тримати, …мати, а ти?
Тяжко навчитися
стійко триматися,
страху не знати
не відступати …ступати …ати, а ти?
Кожний сам обирає
де йому бути,
бо все одно
відповідати, …відати, …дати, де ти?
Слава великим,
їм є що віддати!
Завжди.
Зажди! Тільки живи!

Таня Світла
06.2018р.


Рецензии