Искам да остана

ИСКАМ ДА ОСТАНА
Автор: Р. Русев

Сънуват ли се чувствата,
когато времето притихнало
изрязва от нощта видения,
а те дали са тези,
които са ни нужни
и с тях може ли поне насън
да се мечтае.
Криле дали ще има
на сън да полетя,
при тебе да пристигна,
да постоя, загледан
в тихия ти сън
и преди да се събудиш,
целувката на устните оставил
- да си тръгна...


Рецензии