Brain Damage оригинал Pink Floyd

Сидить сновида на траві,
Сидять сновиди в бур’яні
В нічному сяйві квіти, ігри, сміх
Одна стежина поведе вар’ятів всіх.

А божевільних вистачить усім.
Вони ідуть до кожного у дім.
Газет з їх ликами страхітливий тягар
Щодня приносить хлопчик-газетяр.

Якщо вар’яти греблю увірвуть
На горах люди місця не знайдуть
Передчуття страшне до жаху доведе
На темнім боці Місяця зустріну я тебе.

Уже безумство в голові
Вже божевілля у душі
Вістря ножа твого, хоча завдає ран,
Може мене поверне  у здоровий стан.

Ти двері зачинив
І викинув ключі.
Та божевілля визріває у моїй душі.

І якщо грім розірве хмари в вишині
Твій крик ніхто не чує на землі.
Оркестр зовсім не ту мелодію почне 
На темнім боці Місяця зустріну я тебе.


Рецензии