Треба якось жити

..Треба якось далі жити /без тебе/,-
я б піднялась краще високо в небо,
тільки б зустрітися на роздоріжжі,
але ж за основу в мене підніжжя..
..Треба якось далі жити/самотньо/,
дарувати всім іншим свою турботу,
тільки б не загубитись у всьому цьому,
не відчувати щоб душі своєї цю втому..
..Треба якось далі жити /ти знаєш/
снами моїми мене ти  надихаєш,
вічністю пам"яті знову заплаче серце,
відлунням небесної гладі тихо озвешся..

r810220


Рецензии