Ревнощ -6

Коли став приходить пізно
Із роботи - з вітерком.
Хоч дивилися я грізно,
Та підходив в горлі ком.

Я в умі перебирала
Всіх можливих конкуренток,
Електронкою послала
Вельми їх інтелігентно.

Секретаршу - першим ділом,
Що щоранку зуби шкірить.
Мабуть, добре торохтіла -
На літучці про довіру.

Потім менеджерів спамом
Завалила по-сестерськи.
Це вони, на мою память
Говорили про партнерство.

В бухгалтерію зухвальцем,
Залетіла попередить.
Це вони крутили пальцем
Й говорили щось про дебет.

Але - як я здивувалась,
Коли визвали в дирекцію.
Як же я не здогадалась,
Коли йшлося про ерекцію.

Але як я - впала в осад,
Як начальник із логістики.
Говорив мені про осуд -
Та гуманістичні істини.


Рецензии