Ревнощ -5

Я ревную без причини
І до всіх підряд,
Нема ревнощам упину,
Аж щоки горять.

Я підозрюю у зраді -
Кожну ніч пропащу.
Подзвоню, хоча у бл****і, -
Є відмовки завше.

Я ревную до таксиста,
І до свого боса,
Мені вдома не сидиться, -
Жду я зради вдосвіта.

По обіді - також можна
Мене зрадить двічі,
Хоча дивишся побожно
Й заглядаєш в вічі.

Ну, а в вечері обходжу
Усі ресторани,
Почуваюся тривожним,
Й жду завжди обману.

Поночі звоню спитати,
Чи лягла ти в ліжко.
Я не зможу вночі спати,
Уявивши грішне.

Хоч насправді неревнивий -
Навіть іронічний,
Як усю твою квартиру
Жучками напічкав.


Рецензии