Ти як наркотик той

Ти як наркотик той і досі мене накриваєш.
Ти далеко вже так, але про мене все знаєш.
Ти як подих останній той, в якому є вся суть.
Ти минуле уже - та тобою живу я далі. Поруч будь.

r810220


Рецензии