Мiсто Умань

Місто Умань, рідна Умань,
Тут моє дитинство йшло,
Ти назавжди в моїх думах,
Ти в моє життя ввійшло.

Тут по вулицях, алеях
І до півночі блукав.
Краю рідний, земле, де я
Щастя юності пізнав.

Приспів:
Місто Умань, рідна Умань,
Тут моє дитинство йшло,
Ти назавжди в моїх думах,
Ти в моє життя ввійшло.

Ти стоїш в новобудовах
І живе серед віків
В росах, спалахах ранкових
Пам'ять про твоїх синів.

Парк "Софіївка" чарівний
Диво-дивне в світі є,
Чи знайдеться тобі рівний?
Хай твоя краса цвіте.

Приспів:
Наша спадщина безцінна,
Наша зірка провідна,
Рідна Умань неодмінно
Доля в нас навік одна.


Рецензии