хворь

Муравки бігають по тілу морозом сипе по спині відчуваю гибле діло неприємно жить мені
Хто це так мене вже мучить жить щасливо  не дає
Біль у тілі мене дрючить
Хворь у тілі моїм є
 Пальцями по тілу я пройду усі трігери знайду
І одведу тяжку біду

я сьогодні одеситка мила добра крута тітка
Щастя лине
валом валить усю злобу в душі плавить
Я радію я сміюсь
Позитивчиком лічусь скоро вся оздоровлюсь


Рецензии