Богинi

 Ой, з самоi ночi зозуля куе,
 Менi молодому, спати не дае -
 Дай поспати в волю, птаха ти рябенька,
 Я не спав ще зовсiм, бо прийшов раненько.

 Пожалiй мене ти, не кукай щоночi,
 Бо в ту пору спати, хотять моi очi
 До дiвчини ходжу, щовечора я...
 Вона як Богиня, красуня моя.

 Я свою Богиню, за руку беру
 В нiч травневу, свiтлу, на рiчку веду
 Ми спостерiгаемо як зiрки в водi,
 Сяють всi на небi, як ми молодi.

 Чуемо спiвають соловi в гаю
 Мiцнiш пригортаю Богиню свою,
 Загляну iй в очi, цiлую вуста
 Ти моя Богиня, моя золота.

 Я буду кохати тебе увесь вiк...
 Хай пташки спiвають, для нас круглий рiк
 На руках носитиму Богиню свою,
 Бо я Ермолаеву Маринку люблю.

 Маринко - Богине, кохана моя
 Обое ми пара, разом ти, i я -
 Буду я з тобою, разом цiлий вiк,
 Будь менi дружиною, я твiй чоловiк.

 Хай батьки радiють, рiднi всi за нас -
 Бо прийшла хвилина, та святковий час
 Ми з тобою пара, Маринко - Богине
 Хай понад Землею, наша пiсня лине.

 
 

 
 


Рецензии