Bremensky Musicians - The bird sit...

 
 
 
The Russian folk song – “The bird sit in the metal cage…” (The Duo of the Troubadour and the Princess) – of the Soviet movie “Bremensky Musicians”  (“Bremen Town Musicians”), 1969

Words: Yuri  Entin
------------

                The Princess:

The bird sit in the metal cage
So her house is odd
So do I.  I am like a bird
In a castle under lock
 
                The troubadour:

       (The) sun will rise over forests
       But it won’t be for me!
       I without my Princess
       Can not live, can not be!
 
                The Princess:
 
What is it? What is going?
What happened to me?
In my Royal free lodging
I can’t peacefully live.
 
 
 ------------- 17 Jun 2018 -----------
 
 
 
 


Русская народная  песня «В клетке птичка томится…» (Дуэт Трубадура и Принцессы) – из Советского мультфильма «Бременские музыканты» , 1969 г.

Слова: Юрий Энтин
------------
 
 
 
Принцесса:

В клетке птичка томится
Непонятен ей дом.
Вот и я словно птица
В замке я под замком.

Трубадур:

Встанет солнце над лесом
Только не для меня,
Ведь теперь без принцессы
Не прожить мне и дня!
 
Принцесса:
 
Что же это такое,
Что случилось со мной?
В королевских покоях
Потеряла покой.
 
 


Рецензии