Гiлка жасмину

Гілка жасмину (трихайку) „Гілка жасмину”

І

Приватний сектор.
Ранок. Перешепт собак.
Гілка жасмину.


ІІ

Квіточка сяє
Розколотим яєчком:
Жовте і біле.


ІІІ

Тричі трійчасте
Вишукане суцвіття – 
Немов сузір’я.


9.06.18


Рецензии