Bremensky Musicians-Nothing in the world is better

 
 
The Russian folk song – “Nothing in the world is better” – of the Soviet movie “Bremensky Musicians”  (“Bremen Town Musicians”), 1969

Words: Yuri Entin
------------


Nothing in the world at all is better,
When for friends (to) explore the world – is (a) matter.
Those who’re good friends aren’t afraid of worry,
Roads are for us as tellers’ stories,
Roads are for us as tellers’ stories.

La La La La…   La La La La a a …
La La La La…   La La La La…   Hey! Hey!    Hey! Hey!     Hey!



We will never lose our calling:
We bring to the folk big laugh, rejoicing.
Tempting castles’ vault roofs of the Kingdom
Won’t replace of our full freedom.
Won’t replace of our full freedom.

La La La La…   La La La La a a …
La La La La…   La La La La…   Hey! Hey!     Hey! Hey!    Hey!



Our carpet is a flower meadow,
Our walls are giant pines and willows.
Our roof is blue sky, dip blue heaven,
We have happy destiny that telling,
We have happy destiny that telling.

La La La La…   La La La La a a …
La La La La…   La La La La…   

La La La La…   La La La La a a …
La La La La…   La La La La…   

La La La La…   La La La La a a …
La La La La…   La La La La…   

La La La…       Hey! Hey!      Hey! Hey!     Hey!


 
 
 

------- 12-13 Jun 2018 -------

 
 
 



Ничего на свете лучше нету – из мультфильма «Бременские музыканты», 1969 г.
Слова: Юрий Энтин
------



Ничего на свете лучше нету
Чем бродить друзьям по белу свету
Тем кто дружен не страшны тревоги
Нам любые дороги дороги
Нам любые дороги дороги
Ла ла ла ла ла ла
Ла ла ла ла ла ла ла ла ей ей ей ей ей

Мы свое призванье не забудем
Смех и радость мы приносим людям
Нам дворцов заманчивые своды
Не заменят никогда свободы
Не заменят никогда свободы
Ла ла ла ла ла ла
Ла ла ла ла ла ла ла ла ей ей ей ей ей

Наш ковер - цветочная поляна
Наши стены - сосны-великаны
Наша крыша - небо голубое
Наше счастье - жить такой судьбою
Наше счастье - жить такой судьбою

Ла ла ла ла ла ла
Ла ла ла ла ла
Ла ла ла ла ла ла ла ла
Ла ла ла ла ла
Ла ла ла ла ла ла ла ла
Ла ла ла ла ла
Ла ла ла ей ей ей ей ей
 
 


Рецензии